40a PUJADA A MIRAMAR, SOLIDÀRIA 2021

40a PUJADA A MIRAMAR, SOLIDÀRIA 2021

Després del gran èxit de participació de l’any passat i degut a que la COVID-19 encara forma part de les nostres vides, des de l’AAEET hem decidit organitzar la 40a Pujada a Miramar de forma individual. Esperem que per fi, en el 2022 puguem recuperar el format original i oferir a tots els participants un bon esmorzar i un gran dia de muntanya a la Serra de Miramar.

La cursa del 2021 serà també de caràcter solidari. Donarem la recaptació al menjador social LA TAULADA, associació que ajuda les persones mes desafavorides i impactades per la COVID‐19.

 

COM SERÀ AQUESTA 40a PUJADA A MIRAMAR?

Es manté el recorregut tradicional, sortint de Valls i arribant a la Creu de Miramar. Tindrà el recorregut següent (Recorregut en PDF), que podreu fer qualsevol dia des del divendres 18 fins al diumenge 27 de juny. Dins d’aquestes dates, podreu fer el recorregut com més us agradi (corrent, caminant o en bicicleta).

Clica a la icona “wikiloc” per veure els detalls de la ruta o descarregar-la.

Powered by Wikiloc

També pots descarregar el track aquí, en format *.gpx :   PujadaMiramar2021.gpx

https://es.wikiloc.com/wikiloc/download.do?id=49705874

 

OPCIÓ NO COMPETITIVA

Simplement us heu d’inscriure i fer el recorregut el dia que vulgueu dins de les dates indicades. No hi haurà registre de temps. Si així ho desitgeu, podeu fer-vos una foto a la Creu de Miramar i penjar-la a les xarxes socials etiquetant l’AAEET: #PujadaMiramar2021.

OPCIÓ COMPETITIVA

Aquest any no s’utilitzarà cap aplicació concreta per registre de temps. Deixarem que cada participant enregistri el seu temps amb l’aplicació que utilitzi de forma habitual. Per tal de poder controlar els registres de temps, ens haureu d’enviar una captura de pantalla mostrant el recorregut i el vostre temps per WhatsApp al telèfon 682477129 (indicant nom, cognoms i modalitat).

Per tal de validar el temps, és important que puguem veure que s’ha seguit el recorregut establert i que l’inici i el final de la prova siguin els correctes.

Un cop feta la cursa i si així ho desitgeu, podeu fer-vos una foto a la Creu de Miramar i penjar-la a les xarxes socials. Puja la teva foto de la 40ª Pujada Miramar a les xarxes socials. Busca’ns i etiqueta’ns:
A Facebook:
AAEET-Grup Atletic Alt Camp
https://www.facebook.com/AAEET-GRUP-ATLETIC-ALT-CAMP

AAEET-Secció de Muntanya
https://www.facebook.com/aaeet.secciodemuntanya

A Twitter:
@aaeet_muntanya   amb els hashtag #PujadaMiramar2021

El recorregut de la pujada el trobareu a: (descàrrega wikiloc) per poder‐lo seguir des de qualsevol aparell.

El millor temps masculí i femení dels corredors, dels caminants, dels qui vagin en bicicleta i de l’opció combinada obtindran un obsequi, que hauran de passar a recollir pel local de l’entitat uns dies després. No hi haurà categories, només els millors temps absoluts masculí i femení.

QUI POT PARTICIPAR?

Tothom qui vulgui. Podeu pujar sols o en família (respectant les mesures de seguretat que ens dona l’autoritat competent).

 COM US HI INSCRIVIU?

Tenint en compte el caràcter benèfic de l’edició d’enguany a favor del menjador social LA TAULADA, quan us hi apunteu caldrà que empleneu aquest formulari ( formulari d’inscripció) i feu l’ingrés del vostre donatiu. L’ingrés es pot fer de dues maneres:

  • Al número de compte següent: ES35 2100 0753 1502 0002 5711. En aquest cas, caldrà que ens envieu el justificant de pagament a l’adreça d’e‐mail següent: pujadamiramar.aaeet@gmail.com

  • Via BIZUM:  676696075  o  678450021. En la descripció indiqueu PM 2021 i el vostre nom i cognom.

L’import del donatiu serà d’un mínim de 5 € (corredors, caminants i ciclistes) i d’un mínim de 7€ si es desitja fer l’opció combinada.

L’organització enviarà un e-mail de confirmació quan s’hagi comprovat que la inscripció es correcta i s’ha rebut el donatiu.

OBSEQUI

Malauradament, enguany tampoc us podem oferir un bon esmorzar amb l’arengada tradicional, però sí que us volem entregar un record que serà especial, en tots els aspectes. Tots els participants sereu obsequiats amb una motxilla commemorativa dels 40 anys de la cursa, que podreu passar a recollir a partir del dimecres 7 de juliol pel local de l’entitat.

També els primers classificats masculí i femení (els millors temps), dels participants corredors, dels participants caminants**, dels participants ciclistes i de la combinada tindran un obsequi commemoratiu.

**Entenem com a caminant tot aquell que no vagi més ràpid de 7 km/h de mitjana a cada kilòmetre. Si no, considerarem que és corredor.

Tots els participants, pel sol fet de participar-hi, n’accepteu el reglament. Podeu llegir-lo aquí: (Reglament de la Cursa).