Acte celebració 90 anys Secció de Muntanya de l’AAEET

Acte celebració 90 anys Secció de Muntanya de l’AAEET

El passat 26 de novembre a les 19:30 es va celebrar a la Sala del Convent del Carme de Valls l’acte commemoratiu del 90 anys de la creació de la Secció de Muntanya dins la L’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola de Treball.

L’acte va aplegar unes 135 persones entre elles el regidor d’esports de l’Ajuntament Enric Garcia, el representant de la FEEC Josep Casanoves i el president de l’AAEET Àngel Ramon.

Després de la presentació de l’acte i els parlaments de les autoritats, es va presentar la samarreta i bandera commemorativa dels 90 anys Secció de Muntanya de l’AAEET.

L’acte va continuar amb una breu explicació de la història de la Secció de Muntanya de l’AAEET, on es van poder repassar les fites més importants de la secció així com explicar als assistents les activitats que es duen a terme en l’actualitat.

Finalment, va arribar el plat fort de la nit amb la conferència a càrrec de Ferran Latorre: La conquesta dels catorze: tancant el cercle. L’alpinista català va repassar amb una projecció plena d’imatges impactants i emocions les seves ascensions a les 14 muntanyes més altes del planeta, convertint-se en el primer català en assolir-les.

 

Agenda de l’acte de celebració dels 90 anys

Album de fotos

Secció de Muntanya: Història