ACTIVITAT SENDERS 2022

GENER

FEBRER

MARÇ

  • 6 març  Sortida de Raquetes (probablement Guils de Cerdanya, si hi ha neu) Refugi i Plans de la Feixa. Degut a la poca neu i la previsió de mal temps es substitueix per la Sortida de Querol (Gorg Negre) al Pont d’Armentera, seguint el “Camí de les terres del riu Gaià”
  • 20 març   És canvia la Sortida de Senders que toca, per anar a La Mola de Sant Llorenç del Munt.
  • 27 març. Caminada Popular de Valls. Es pot participar o  col·laborar-hi  amb l’Entitat.

ABRIL

MAIG  

  • 14 i 15 maig Sortida GR 151 de cap de setmana etapa 16 parcial de  Sant Pau de Seguries a Camprodon. Etapa 17 de Camprodon a Molló i Etapa 18  Molló-Les Basses del Puig-Prats de Molló. Dormint al Refugi Els Estudis d’ Espinavell.

JUNY

  • 12  Pujada a Miramar

JULIOL

  • Primer Cap de Setmana Via Pirenaica  ( il·luminar els Cims de tot el Pirineu )
Publicat a Secció de Muntanya, SENDERS Etiquetat amb: , , , ,