Sortida Querol al Pont d’Armentera. Camí de les terres del riu Gaià. Baixada del Gaià

La sortida de raquetes de neu prevista per el dia 6 de març,  degut a la poca neu i el mal temps esperat, es va transformar en la Sortida Querol (per Gorg Negre)  al Pont d’Armentera.  Aquesta ruta forma part del “Camí de les terres del riu Gaià” a on trobem indicacions desde Santa Coloma de Queralt, fins la desembocadura del riu i on s’han construït ponts, passarel·les o pasos equipats per facilitar el camí quan es passa al costat del riu o ens cal creuar-lo.  La zona que  compren aquesta ruta és la mes “humida” de la Baixada del Gaià.

Podeu veure més fotos o compartir les vostres a:

Album de fotos

Tracks:

Querol al Pont d’Armentera per el Gorg Negre

 

Publicat a Secció de Muntanya, SENDERS Etiquetat amb: