1a Marxa Dufour pel Casc Antic de Valls

En el marc de la 17a Setmana del Muntanyenc de l’AAEET, el dissabte 30/11/2013 es celebrarà la 1a Marxa Dufour pel Casc Antic de Valls.

La Marxa serà alhora d’orientació i regularitat: d’orientació perquè caldrà seguir una sèrie d’indicacions amb l’ajuda d’una brúixola (sistema Dufour), i de regularitat perquè no guanyarà el més ràpid sinó el que s’apropi més al ritme preestablert per l’organització. Com que el ritme no sobrepassarà en cap cas els 5 km/h, es pot dir que la Marxa està oberta a tothom (grans i petits), i que tothom té possibilitats d’endur-se un premi.

El recorregut, que rondarà els 5 km, passarà per racons coneguts i no tant coneguts, visibles i amagats del Casc Antic de Valls. Hi haurà algunes sorpreses.

La Marxa es podrà disputar en equips de dues o tres persones, i no caldrà coneixements previs d’orientació. Tot el que cal saber per completar-la, s’explicarà el dia 29/11/2013 de 19:30 a 21:00 al local social de l’AAEET. Això sí: caldrà disposar d’una brúixola graduada i d’un rellotge digital per equip.

Inscriure-s’hi costarà 7,5 € per persona, i els beneficis es destinaran íntegrament a projectes de solidaritat d’Intermón-Oxfam. Les inscripcions es podran realitzar en qualsevol acte de la 17a Setmana del Muntanyenc, o el mateix dia de la Marxa (30/11/2013) de 8:00 a 9:00. El nombre màxim d’equips participants estarà limitat a 50.

Podeu consultar el reglament de la prova actualitzat.

Hi haurà premis pels tres primers classificats.

Descàrregues

Ja us podeu descarregar el mapa i el full de ruta de la prova. Aneu amb cura a l’hora d’imprimir el mapa perquè, de vegades, l’escala pot canviar. Preneu com a referència les línies verticals: les que estan completes han de mesurar 27 cm exactament.

Col·laboradors

Col·laboren amb nosaltres:

collaboradors_1a_marxa_dufour