Projecció pel·lícules Torelló Mountain Film festival 2021

AAEET porta a Valls el 14 d’octubre les pel·lícules guanyadores del festival

El proper 14 d’octubre, la Secció de Muntanya de l’AAEET, ofereix la projecció de dues pel·lícules premiades al Festival de Cinema de Muntanya de Torelló 2021.
Per gaudir al màxim de l’espectacularitat dels films, la projecció serà als cinemes JCA de Valls, el proper 14 d’octubre a les 19:30h.
L’aforament és limitat i l’acte és gratuït.

Pel·licules en visionat:

The icefall doctor

PREMI BBVA i Flor de Neu de Plata al millor film de MUNTANYA

Sean Burch. EUA. 2021. 53’

Durant més de deu anys, l’equip de rodatge del documental ha tingut accés per filmar Ang Nima i el seu equip de xerpes, exercint la professió més perillosa de la terra, estadísticament parlant: equipar amb cordes i escales la gelera del Khumbu, a l’Everest. L’objectiu és que els alpinistes occidentals tinguin les màximes facilitats per assolir el sostre del món. El llegendari Rob Hall el va batejar com a Icefall Doctor.

ANTARCTICA, MON RÊVE DE L’EXTRÊME SUD

PREMI GRANDVALIRA i Flor de Neu de Plata al millor film d’ESPORTS  DE MUNTANYA

Pierre Petit, Yvan Estienne i Laurent Cistac. França. 2020. 50’

Yvan Estienne, nascut en una vall prop del massís alpí dels Ecrins, tenia com a destí ser un obrer en una vall alpina o bé pastor. La passió per la muntanya i el desig de descoberta el fan fer somiar en un viatge a l’Antàrtida. Finalment va poder experimentar els llocs mítics recorreguts pels intrèpids aventurers de principis del segle XX.

Situació cinemes JCA