Tram 9 del GR2: Sant Julià de Vilatorta – Seva

El tercer diumenge de gener, dia 18, es va fer la sortida de Sant Julià fins a Seva, uns 15 km.

Feia força fred al Parc de Les 7 Fonts, lloc de sortida.

El camí era molt bonic. Després de caminar una hora i mitja vam arribar al Santuari de Puig de l’Agulla, on encara hi feia mes fred. Tota l’excursió va anar passant per corriols i camins boscosos fins arribar al Torrent de Gassola (allí ja estàvem a prop de l’arribada) on vam creuar el riu Gurri pel Pont del Molí dels Horts.

IMG_0728

En arribar a Seva ens esperaven uns companys de Valls, membres de Centre  Excursionista de Seva que ens van acollir d’una manera fantàstica, ens van condicionar el seu estatge social amb calefacció, taules i cadires per tothom, a part del detall de deixar sobre  les taules vi i refrescs per a tots.

IMG_0751a

El poble de Seva té un nucli no massa gran, però el seu terme municipal es molt extens.

De tornada cap a casa, al bus, també ens ho vam passar molt bé, explicant acudits i rient molt.